Talojen sisustus

 

Arkkitehtuuritoimisto suunnittelee minkä tahansa vaikeustason talon sisustuksen. Rakennuksen iällä ei ole merkitystä ja asiantuntijamme selviytyvät kaikista tehtävistä. Luomme projektin sekä juuri valmistuneeseen taloon että vanhoihin rakennuksiin. Mökkiä tai esikaupunkitaloa rakentaville me tarjoamme sisustuksen täyden suunnittelun ja sen toteutuksen loppuun asti. Tähän sisältyy sekä sisustuksen suunnittelu, julkisivujen luonti tai uusiminen, kaavoitus, tekniset järjestelmät, sekä viimeistelymateriaalien ja koriste-elementtien valinta. Sovellamme suunnitelmaa kehittäessä tietokoneen avulla tehtävää laadukasta 3D-mallinnusta sisä- ja ulkotiloille. Tämän avulla voimme havainnollistaa asiakkaalle, miltä lopputulos tulee näyttämään.

 

Talon sisustuksen suunnittelu on prosessi, joka koostuu muutamasta vaiheesta. Talon omistajan tarpeiden asianmukainen ymmärtäminen sekä rakennussuunnitelman ja kaikkien tarvittavien asiakirjojen oikeaoppinen valmistelu edellyttävät syvää kokemusta. Halpojen arkkitehtuuriprojektien tuloksena on usein aikataulusta jäljessä oleva ja rakennusmääräyksiä rikkova talo. Houkuttelemalla töihin asiantuntijoita, joilla on pitkä rakennuskokemus, säästät lopulta aikaa, hermoja, ja lopulta useimmiten myös rahaa. Asiantuntijoiden tekemä suunnittelutyö on kalliimpaa, mutta se on lopullisesti sijoitus, jonka ansiosta asiakas säästyy huonosti toteutetusta työstä johtuvien remonttien ja muiden lisätöiden kustannuksilta.

 

Luksustalojen sisustus on tilojen tyylistä ja käyttötarkoituksesta riippumatta aina ylellistä. Ylellisyys ja hyvä tyylitaju ovat aina merkki luksustason suunnittelusta. On itsestään selvää, että tämän kaltaiset sisustukset tehdään aina avaimet käteen -periaatteella, jossa asiakas vastaanottaa täysin valmiit ja asumiskelpoiset asuintilat, joissa on kaikki tarvittavat kalusteet; tekstiilit, astiat, koristeet ja jopa rihkamaesineet.